Een beeld van een van de vorige edities van het Kempisch Mobiliteitssalon.
RV Een beeld van een van de vorige edities van het Kempisch Mobiliteitssalon.

Kempisch Mobiliteitssalon op domein van Golfclub Witbos

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vormt Golfclub Witbos in Noorderwijk (Herentals) weer het decor van het Kempisch Mobiliteitssalon. Op het mini-autosalon vind je tal van verschillende voertuigen - zoals wagens, motors, mobilhomes en fietsen - met alleen maar dealers uit de Kempen.

Het Kempisch Mobiliteitssalon is een initiatief van de verenigde Herentalse autodealers en huisvest enkel dealers uit eigen streek. De exposanten geven zaterdag en zondag een totaalbeeld van moderne mobiliteit voor iedereen. De bezoekers kuieren door 5.000 vierkante meter aan expositieruimte en vinden er naast nieuwe modellen ook erkende tweedehandswagens. Naast de vele nieuwe modellen staan ook erkende tweedehandswagens te blinken. Verder zijn er accessoires, mobilhomes, aanhangwagens, motors en een ruim fietsaanbod.

Op het Kempisch Mobiliteitssalon is ook kinderanimatie zoals grime en springkastelen voorzien. De opgedane indrukken kun je laten bezinken bij een glaasje of een lekkere hap. Je kunt zowel zaterdag als zondag op het Kempisch Mobiliteitssalon terecht van 10 tot 18 uur. De bezoekers worden vanop de parking met treintjes tot bij de expositiehallen gebracht.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ralph ERNST

    Wederom kan men de golfers (leden !) van Golfclub Witbos maar één goede raad geven : bijf er weg tijdens het w.e. want het wordt er weer een heksenketel !

Lees meer