Vanderveken

Boekstart-dag voor de allerkleinsten in de Herenthoutse Bib

In mei 2019 organiseert Iedereen Leest voor het eerst een Boekstart-dag. Op de Boekstart-dag worden heel wat bibs in Boekstart-gemeentes voor één dag omgetoverd tot een paradijs voor de allerjongsten. Op woensdag 15 mei zal ook de Herenthoutse bibliotheek in het teken van de Boekstart-dag staan.

Iedereen Leest is de referentieorganisatie rond lezen en leesbevordering. De organisatie werkt programma’s en campagnes uit zoals de Jeugdboekenmaand, de Voorleesweek, Boekstart of de Kinder- en Jeugdjury. Samen met partners bouwt Iedereen Leest aan een sterke, brede leescultuur in Vlaanderen en Brussel.

In mei 2019 organiseert Iedereen Leest voor het eerst een Boekstart-dag. Op de Boekstart-dag worden heel wat bibs in Boekstart-gemeentes voor één dag omgetoverd tot een paradijs voor de allerjongsten. In Herenthout gaat de Boekstart-dag door op woensdag 15 mei van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Iedere bibliotheek heeft een eigen programma voor ouders met kinderen tussen 0-3 jaar. In de Herenthoutse bibliotheek kunnen ouders met hun baby of peuter langskomen om verwend te worden met een ruim aanbod aan lezen en voorlezen, verhaaltjes, dansen, kleuren, knuffelen en muziek. Bovendien krijgt elk kindje een leuk cadeautje!

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer