Burgemeester Lieven Janssens en schepen Mizel Gebruers serveren spek met eieren aan de kinderen in de Knipoog.
Peter Vanderveken Burgemeester Lieven Janssens en schepen Mizel Gebruers serveren spek met eieren aan de kinderen in de Knipoog.

Burgemeester en onderwijsschepen bakken spek met eieren voor leerlingen

Op basisschool De Knipoog in Vorselaar hebben de leerlingen donderdag en vrijdag genoten van Kamp Knipoog. Alle leerlingen van de lagere school waagden zich tijdens de tweedaagse aan tal van activiteiten, zoals een afvaart van de Nete, een bezoek aan de boerderij, een dropping in Vorselaar en een uitstap naar de Lilse Bergen.

Als klap op de vuurpijl bleven alle 150 kinderen slapen aan de school in tenten. Donderdagavond verzorgde het oudercomité het avondeten.  Lekkere frieten met curryworst stonden op het menu en op vrijdagmorgen kwamen Vorselaars burgemeester Lieven Janssens en schepen van onderwijs Mizel Gebruers de kinderen voorzien van een lekker ontbijt. Ze bakten voor iedereen spek met eieren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer