De oude garde overhandigt de centen aan de nieuwe generatie van het Herenthoutse jeugdhuis.
Jeugdhuis 't Verschil De oude garde overhandigt de centen aan de nieuwe generatie van het Herenthoutse jeugdhuis.

Opbrengst van reünie oud jeugdhuis gaat naar 't Verschil

Op 25 januari vierden de ‘oude knarren’ van de vroegere jeugdclub Selkit in Herenthout het 50-jarig jubileum van het ontstaan van hun jeugdhuis met een party in GOC Ter Voncke te Herenthout. De opbrengst, 284 euro, ging naar het bestuur van het huidige jeugdhuis 't Verschil. 

Nick De Cat, schatbewaarder van het huidige jeugdhuis kreeg enkele dagen geleden uit handen van René van Goubergen, de eerste voorzitter van jeugdclub Selkit, de cheque met het mooie bedrag van 284 euro. “Dat extra geld is de overschot van de opbrengst van de inkomkaarten” vertelt De Cat. “De avond zelf verdienden we ook 1.000 euro met pintjes tappen.”

“De centen zijn ondertussen al gedeeltelijk geïnvesteerd in de aankoop van een nieuwe dj-installatie. De overschot van het geld zal hoogstwaarschijnlijk besteed worden aan de opfleuring van ons jeugdhuis”, besluit De Cat.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer