De stuurgroep 'Samen bewegen voor Adem' is geslaagd in zijn opzet. Een veertigtal mensen heeft de mythische Ballon d'Alsace bedwongen met een eenwieler.
RV De stuurgroep 'Samen bewegen voor Adem' is geslaagd in zijn opzet. Een veertigtal mensen heeft de mythische Ballon d'Alsace bedwongen met een eenwieler.

Muco-vereniging haalt top van Ballon d'Alsace... met een eenwieler

De stuurgroep ‘Samen bewegen voor Adem’ is geslaagd in zijn opzet. Een veertigtal mensen heeft de mythische Ballon d’Alsace bedwongen met een eenwieler.

Met de actie willen ze geld inzamelen voor de strijd tegen mucoviscidose. Na een maandenlange voorbereiding begonnen de leden aan de beklimming van de Ballon d’Alsace - goed voor 9 kilometer aan 6,8 procent. Iedereen haalde de top, waardoor de uitdaging van de stuurgroep meer dan geslaagd is. Tot morgen blijft de stuurgroep ‘Samen bewegen voor Adem’ in de Vogezen om met hun eenwieler bergen te beklimmen. Zo staat onder meer La Planche des Belles Filles op het programma.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer