Greta Delen en Ludovicus Lodewyckx zijn 50 jaar getrouwd.
Peter Vanderveken Greta Delen en Ludovicus Lodewyckx zijn 50 jaar getrouwd.

Ludovicus en Greta vieren gouden bruiloft

Ludovicus Lodewyckx (78) en Greta Delen (74) vierden onlangs hun 50ste huwelijksverjaardag. Het koppel, dat in de Molenbergstraat woont, had één zoon, maar hij is om het leven gekomen bij een verkeersongeval. 

Ludovicus en Greta leerden elkaar kennen in de zaak van Gretas ouders, die een cinema en café uitbaatten. Tegenwoordig is dat de bowlingzaak Delen Bowling. Greta heeft vroeger eerst bureauwerk gedaan alvorens de zaak van haar ouders over te nemen, dat ze later omvormde tot een bowlingzaak. Een vijftal jaren geleden werd de zaak verkocht. Ludovicus heeft 38 jaar in de fabriek van Artilat in Nijlen gewerkt en hielp daarnaast mee in de zaak. In zijn vrije tijd bowlt Ludovicus nog graag, Greta gaat elke week nog dansen met een club.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer