5 Verschillende artiesten geven het beste van zichzelf op de tattooconventie in Herselt.
Peter Vanderveken Verschillende artiesten geven het beste van zichzelf op de tattooconventie in Herselt.

Tattooeurs leven zich uit in Vrijtijdscentrum de Mixx in Herselt

Vzw Tattoo Convention organiseerde dit weekend voor de eerste keer een internationale tattooconventie in de Kempen. Het event vond plaats in Vrijetijdscentrum de Mixx in Herselt.

Vzw Tattoo Convention liet het ganse weekend mensen van alle leeftijden de cultuur van tattoeages en piercings ontdekken met meer dan tachtig artiesten die uit een tiental verschillende landen afzakten richting Herselt. Ze kwamen onder andere uit Indonesië, Nieuw-Zeeland, Rusland en nog vele andere landen.

Een van de bezoekers aan de internationale tattooconventie in Herselt was de vijfenveertigjarige Kathleen Schepkens uit Oost-Ham. “Via tattooeur Jeroen van Electrum tattoo ben ik op deze conventie terechtgekomen”, zei de dame. “Ik had al enkele kleine tattoo’s op mijn lichaam, maar nu koos ik voor een grotere tattoo op mijn onderarm. Het werd een mooie tekening met in de hoofdrol klaprozen. Het resultaat mag gezien worden.”

Kathleen beleefde een leuke dag op de tattooconventie in de Mixx. “Het was een superleuk dagje uit voor mij. Eenieder die zich ook maar een beetje kan vinden in het tattoowereldje kan hier zijn ogen de kost geven. Zo ontdekte ik alweer enkele leuke ideetjes die ik in de toekomst kan laten plaatsen. Misschien kan ik ondertussen wel stellen dat de spreekwoordelijke ‘tattooverslaving’ toegeslagen heeft bij mij.”

5 Kathleen Schepkens laat een tattoo zetten op haar onderarm door tattooeur Jeroen
Peter Vanderveken Kathleen Schepkens laat een tattoo zetten op haar onderarm door tattooeur Jeroen
5 Anneleen Moorkens laat een tatttoo zetten op haar onderbeen.
Peter Vanderveken Anneleen Moorkens laat een tatttoo zetten op haar onderbeen.
5 Thomas Adriaensen ligt languit op de bank terwijl de tattooeur zich uitleeft op zijn buik.
Peter Vanderveken Thomas Adriaensen ligt languit op de bank terwijl de tattooeur zich uitleeft op zijn buik.
5
Peter Vanderveken

.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer