Op 10 juni sluit de crowdfunding af.
Sofie Schollaert Op 10 juni sluit de crowdfunding af.

Laatste week crowdfunding voor Heksje Marieloes

De crowdfunding voor het kinderboek ‘Heksje Marieloes durft niet te vliegen’ van de Herzeels auteur en illustrator Sofie Schollaert, zet de laatste sprint in. Op 10 juni sluit de crowfunding af.

Op die dag, net voor middernacht, komen we te weten of het project volledig gefinancierd is of niet. Momenteel staat het op negentig procent. Dat is heel mooi maar wil het project slagen, dan is de volledige honderd procent nodig. Wanneer de honderd procent wordt gehaald, wil dat zeggen dat het boek gedrukt wordt en iedereen die het project steunde, krijgt zijn of haar boek in oktober. Wanneer de honderd procent niet wordt gehaald, wil dat zeggen dat het project faalt en dan krijgt iedereen het gesteunde bedrag automatisch terug. Dat betekent dan ook dat er geen boek komt. Een crowdfunding is een ‘alles of niets’-verhaal. Deze week is dus de laatste week om het project te steunen.

Wil je nog genieten van het boek aan verminderde prijs, dan kan dat nog tot 10 juni via de link nl.ulule.com/heksje-marieloes/.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer