4 Met dochter Ann. Zij kwam mee in de zaak, en trouwde met de portier. Zij zijn nu de officiële zaakvoerders van De Witte Hoeve.
Frank Eeckhout Met dochter Ann. Zij kwam mee in de zaak, en trouwde met de portier. Zij zijn nu de officiële zaakvoerders van De Witte Hoeve.

Exclusief voor abonnees

Levensverhaal. Maria Kristina De Vos zag 45 jaar alle sterren langskomen: Grace Jones kwam optreden en zette zoals verwacht de tent in brand

Maria Kristina De Vos uit Sint-Lievens-Esse: 19 september 1942-22 september 2019

Nog elke zaterdagnacht, stipt om halfvier, legt de deejay er de kuskesdans op en half het Vlaamse artiestenbestand is er thuis. 'Moeke Kristien' deed De Witte Hoeve 45 jaar lang draaien als een tierelier. Een jaar geleden verliet ze haar vaste stek aan de tap, om nog beter voor haar zieke Luc te kunnen zorgen, maar dan belde ze, tot zes keer per feestnacht. "Zit er veel volk? En dansen ze?"

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rudy Hermie

    Je werd er warm onthaald in de WITTE HOEVE In de jaren zeventig er veel plezier gemaakt in de dancing er waren er drie,de truweel, discovaria,maar de WITTE HOEVE daar was het vat het

  • Rudy Hermie

    Je werd daar heel warm onthaald in de dansi

Lees meer