4 Met dochter Ann. Zij kwam mee in de zaak, en trouwde met de portier. Zij zijn nu de officiële zaakvoerders van De Witte Hoeve.
Frank Eeckhout Met dochter Ann. Zij kwam mee in de zaak, en trouwde met de portier. Zij zijn nu de officiële zaakvoerders van De Witte Hoeve.

Exclusief voor abonnees

Levensverhaal. Maria Kristina De Vos zag 45 jaar alle sterren langskomen: Grace Jones kwam optreden en zette zoals verwacht de tent in brand

Maria Kristina De Vos uit Sint-Lievens-Esse: 19 september 1942-22 september 2019

Nog elke zaterdagnacht, stipt om halfvier, legt de deejay er de kuskesdans op en half het Vlaamse artiestenbestand is er thuis. 'Moeke Kristien' deed De Witte Hoeve 45 jaar lang draaien als een tierelier. Een jaar geleden verliet ze haar vaste stek aan de tap, om nog beter voor haar zieke Luc te kunnen zorgen, maar dan belde ze, tot zes keer per feestnacht. "Zit er veel volk? En dansen ze?"

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Rudy Hermie

    Je werd er warm onthaald in de WITTE HOEVE In de jaren zeventig er veel plezier gemaakt in de dancing er waren er drie,de truweel, discovaria,maar de WITTE HOEVE daar was het vat het

  • Rudy Hermie

    Je werd daar heel warm onthaald in de dansi

Lees meer