Luc Hoorens
Frank Eeckhout Luc Hoorens

Luc Hoorens opnieuw verkozen als voorzitter
Toerisme Vlaamse Ardennen

Luc Hoorens is opnieuw verkozen als voorzitter van Toerisme Vlaamse Ardennen en breit een vervolg aan de voorbije 8 jaar. Er waren 16 kandidaten. 

Toerisme Vlaamse Ardennen is een samenwerkingsverband tussen de steden Oudenaarde, Zottegem, Geraardsbergen en Ronse en de gemeenten Brakel, Gavere, Herzele, Horebeke, Kluisbergen, Kruisem, Lierde, Maarkedal, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Wortegem-Petegem en Zwalm. “Het samenwerkingsverband heeft tot doel de aangesloten steden en gemeenten toeristisch in de kijker te zetten. Dat kan door digitale platformen ter beschikking te stellen waarop ze hun wandel- en fietsroutes kunnen promoten. Via Toerisme Vlaamse Ardennen kunnen steden en gemeenten ook subsidies binnenhalen voor projecten. Ook de toeristische beambten van de steden en gemeenten krijgen opleidingen om een professioneel onthaal mogelijk te maken", zegt Hoorens.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer