2 Op het einde van de schooldag werd de bus voor het eerst in gebruik genomen.
Frank Eeckhout Op het einde van de schooldag werd de bus voor het eerst in gebruik genomen.

Nieuwe schoolbus voor GO! Campus Herzele

De leerlingen van GO! campus Herzele worden voortaan rondgevoerd met een nieuwe bus.

"De start van het schooljaar brengt steeds nieuwigheden met zich mee. Op GO! Campus Herzele vieren ze de start van het schooljaar met een nieuwe schoolbus. De oude schoolbus was aan vervanging toe en Scholengroep 20 twijfelde dan ook niet om te investeren in de bereikbaarheid van de campus", zegt waarnemend directeur Els Heirweg.

Op de tonen van 'De wielen van de bus' wachtten de leerlingen nerveus op de komst van hun nieuwe schoolbus. Het geronk van de schoolbus deed alle buspetjes in de juiste richting wijzen, de stuurtjes van de leerlingen gingen de lucht in en daar kwam de bus. De directeur van basisschool De Trampoline mocht de sleutels ontvangen uit handen van de algemeen directeur, Isabelle Truyen.

2 Els Heirweg krijgt de sleutels van algemeen directeur Isabelle Truyen.
Frank Eeckhout Els Heirweg krijgt de sleutels van algemeen directeur Isabelle Truyen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer