2 De wagen kwam tot stilstand tegen de vroegere toog van het café.
Frank Eeckhout De wagen kwam tot stilstand tegen de vroegere toog van het café.

Oeps! Jongeman parkeert BMW tegen toog van leegstaand café

Een jonge automobilist heeft zijn BMW zondagnamiddag tegen de toog van een leegstaand café in de Herzeelse deelgemeente Steenhuize geparkeerd. De bestuurder raakte slechts lichtgewond maar de ravage is enorm.

De man, die even verderop woont, kwam omstreeks 13.30 uur de Kloosterberg afgereden. In plaats van rechts af te slaan richting Tolstraat, reed hij met zijn BMW rechtdoor café Neerhof binnen. Zijn wagen kwam tegen de toog tot stilstand. “Ik zat tv te kijken toen ik plots een hevige klap hoorde. Omdat mijn wagen al eens aangereden is, ging ik snel kijken. Groot was mijn verbazing toen ik de achterkant van een wagen uit het café zag steken", getuigt de conciërge van het pand. Hoe het ongeval kon gebeuren, is voorlopig onduidelijk maar op het wegdek zijn geen remsporen te zien. Brandweerpost Zottegem kwam te plaatse om de brokstukken op te ruimen de het pand te stutten.

2 De man reed zonder remmen het café binnen.
Frank Eeckhout De man reed zonder remmen het café binnen.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Leonarda Van Opbroecke

    Daarom moeten ouderen best terug een opfrissingscursus volgen. Om de jongeren te ontwijken.

  • Billiet Luc

    Tja, moeten we bmw's nu óók gaan verbieden??? Voor pick-up's is er al een poll gehouden, is dit het volgende? Gelukkig was er daar geen fuif of privé feest aan de gang.

Lees meer