2 Robin Volckaert (tweede van rechts) met de laureaten uit alle categorieën: Wim Verboven, Arthur Segers, Liesbeth Homans, Stefan Roosen en Gert Luypaert.
rv Robin Volckaert (tweede van rechts) met de laureaten uit alle categorieën: Wim Verboven, Arthur Segers, Liesbeth Homans, Stefan Roosen en Gert Luypaert.

Robin Volckaert uit Haaltert is ‘Vastgoedstudent van het Jaar’

Robin Volckaert uit Haaltert heeft de award voor ‘Vastgoedstudent van het Jaar’ gewonnen op de Real Estate Awards. 

De Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen (CIB) bekroont elk jaar het beste eindwerk in alle Vlaamse vastgoedopleidingen. Dit jaar mocht Robin Volckaert, student ‘Vastgoed’ aan hogeschool Odisee, campus Aalst, de prijs in ontvangst nemen in Tour & Taxis Brussel. Zijn eindwerk werd verkozen door een jury bestaande uit experts uit de vastgoedwereld. In zijn eindwerk bespreekt Robin de bouwtechnische check-up van gebouwen. Het is na 2015, 2017 en 2018 al de vierde keer in vijf jaar tijd dat de studentenprijs van de Real Estate Awards naar een student van Odisee gaat.

2 Robin Volckaert uit Haaltert, student Vastgoed aan hogeschool Odisee (Campus Aalst)
rv Robin Volckaert uit Haaltert, student Vastgoed aan hogeschool Odisee (Campus Aalst)

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Cinthia Heyman

    Proficiat Robin!

Lees meer