Schermclub Excalibur huldigde zijn clubkampioenen.
Frank Eeckhout Schermclub Excalibur huldigde zijn clubkampioenen.

Schermclub Excalibur sloot seizoen af met scherminitiatie

De Herzeelse schermclub Excalibur sloot haar jaar af met een scherminitiatie. De schermers mochten hun mama of papa, broer of zus, een familielid, een vriendje, de meester of juf meebrengen. Na de initiatie mochten de schermers met hun partner een wedstrijdje schermen. 

Excalibur maakte van de gelegenheid gebruik om de clubkampioenen te huldigen. Schepen van Sport Benjamin Rogiers overhandigde de winnaars een mooie schermbeker: Megan Deprez (poussin), Hanne Van Melkebeke (pupil), Athan Van Den Steen (miniem), Hanno van Baarle (cadet), Kobe Vancoppenolle (mixed junior+senior+veteraan) en Caitlin Deprez (schermer met de grootste inzet). De schermclub trakteerde iedereen daarna op een ijsje. Wil je ook leren schermen? Vanaf 1 september tot 1 november kan dat gratis met de sportpas van de gemeente Herzele. Meer info vind je op www.schermclubexcalibur.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer