Deze acteurs staan onder leiding van regisseur Filip Schotte op de planken:  Danny Gabriëls, Willy De Cocker, Magda De Leeuw, Hilde Van Iseghem,  Pieter Deprey, Nadia Minnaert, Jeroen Verscheure, Annelies Cieters,  Nathalie Van Strijthem, Ilse De Backer, Marleen De Smet, Febe Gabriëls.
Frank Eeckhout Deze acteurs staan onder leiding van regisseur Filip Schotte op de planken: Danny Gabriëls, Willy De Cocker, Magda De Leeuw, Hilde Van Iseghem, Pieter Deprey, Nadia Minnaert, Jeroen Verscheure, Annelies Cieters, Nathalie Van Strijthem, Ilse De Backer, Marleen De Smet, Febe Gabriëls.

Toneelkring Die Bronne speelt hilarische komedie

Toneelkring Die Bronne uit Sint-Lievens-Esse brengt op zaterdag 9 november de première van de hilarische komedie van Filip Santens ‘Het testament van de baron’.

Baron de Riquemule, meneer Jean, is door zijn flamboyante levensstijl plotseling overleden aan een hartaanval. Terwijl de baron opgebaard ligt in zijn bureau is het huispersoneel – Firmin en Madeleine - druk in de weer om het bezoek te ontvangen dat een laatste groet wil brengen aan de baron. Zijn enige neef komt samen met zijn bazige vrouw op uitnodiging van de notaris het testament inkijken. Er zijn evenwel kapers op de kust. Enkele weken geleden kreeg de baron een brief van zijn minnares dat hun kortstondige romance, zo’n 25 jaar geleden, het leven schonk aan een tweeling Gino en Gina Cantucci.

Toneelkring Die Bronne nodigt iedereen uit om de familie te condoleren op 9, 16, 22 en 23 november om 20 uur en op 17 november om 15 uur in de Sint-Lievenskring in Sint-Lievens-Esse. Reserveren kan bij de spelers, het bestuur of op het nummer 0478/30.50.52.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer