HOC De Fransman
rv HOC De Fransman

Wandelen langs trage wegen met versnaperingen tussendoor tijdens Lekkernijentocht

De Haaltertse Kringloopkrachten organiseren zaterdag de negende editie van de Lekkernijentocht. 

De Lekkernijentocht is elf kilometer lang en gaat langs de mooiste trage wegen in Haaltert. De gemeente en drie lokale handelaars bieden onderweg een hapje, een drankje of een gadget aan. Het lokaal bestuur zorgt op verschillende stops voor een lekkernij, Cat’s Precious biedt honden- en kattensnoepjes aan en een lekkernij voor de baasjes, Mangini geeft een drankbonnetje voor de dag zelf of voor op een later moment, en koffiehuis Het Boontje biedt een lekkernij aan. De deelnemende wandelaars maken ook kans om een compostvat te winnen. 

De Lekkernijentocht start op zaterdag 8 juni aan HOC De Fransman, Heldergemstraat 136 in Heldergem. Er is een vrij vertrek tussen 13.30 en 14.30 uur. Inschrijven kan ter plaatse.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer