Yassin Gül stemt in Heusden-Zolder
RTZ Yassin Gül stemt in Heusden-Zolder

VIDEO. Buitengezette Grijze wolf-sympathisant Yassin Gül:”Of ik voor Beke gestemd heb? De stemming is geheim, hè”

Ook Yassin Gül, de sympathisant van de Grijze Wolven (een extreemrechtse Turkse organisatie) die enkele weken geleden uit de CD&V werd gezet, bracht zijn stem uit in sporthal Olympia in Heusden-Zolder. “Of ik op Wouter Beke gestemd heb? De stemming is geheim, maar er staan veel capabele mensen op die lijst.”

Gül, die de vijfde plaats op de Vlaamse lijst voor de CD&V bekleedt (op het moment dat hij uit de partij werd gezet, waren de lijsten al samengesteld. Het schepencollege van Heusden-Zolder besliste na zijn uitzetting wel dat Gül zijn bevoegdheden mocht behouden. De schepen gaf op zijn beurt te kennen dat hij gewoon wil blijven doorwerken, zij het dan als onafhankelijke, nvdr), heeft naar eigen zeggen tot de laatste moment keihard campagne gevoerd. “Wat er nu volgt? Wel, ik ga hier nog wat handjes schudden, daarna trek ik mij terug bij mijn vrienden thuis om de uitslagen te volgen. Dat belooft spannend te worden. Ofwel gaat het leven door, ofwel wordt er stevig gevierd”, zegt Gül.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer