Nieuwe openingsuren dienst senoren
Caignie Thierry Nieuwe openingsuren dienst senoren

Nieuwe openingsuren dienst senioren

De dienst senioren in Heuvelland heeft nieuwe openingsuren.

“Bij de dienst senioren, gehuisvest in het Sociaal Huis in Wijtschate, kan je terecht voor advies, informatie en dossierbegeleiding betreffende alle pensioenen”, aldus het gemeentebestuur. “Het bewijs van leven voor de Franse pensioenen wordt hier afgeleverd. Daarnaast is deze dienst het centraal aanspreekpunt voor alle senioren uit Heuvelland. Van hier uit wordt de seniorenraad ondersteund. In samenspraak met de seniorenraad worden vormende, recreatieve en informatieve activiteiten georganiseerd. Ook het Dorpsrestaurant wordt vanuit deze dienst gecoördineerd.”

De nieuwe openingsuren zijn: dinsdag tussen 15 uur en 19 uur, woensdag 9 uur en 12 uur, donderdag tussen 9 uur en 12 uur en vrijdag tussen 9 uur en 12 uur. Het sociaal huis bevindt zich aan het Sint-Medardusplein in Wijtshate en is telefonisch bereikbaar via 057/44.04.87.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer