Bluesicoon Roland Van Campenhout.
@ LUKAS Bluesicoon Roland Van Campenhout.

Camping Louisa: Gratis optredens in park Sorghvliedt

Camping Louisa, dat zijn elke woensdagavond in augustus optredens in het Hobokense park Sorghvliedt. Bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland passeren de revue.

De camping start elke avond om 19 uur met dj ‘Thee Shoe Shine Shakers’. Ondertussen staan foodtrucks klaar om de honger te stillen. De optredens starten om 20.15 uur. De camping sluit om 24 uur. Woensdag 7 augustus staat Mississippi en Roland & Band - met blueslegende Roland Van Campenhout - aan de aftrap. Een week later is het de beurt aan de Love Me Tenders en dj-duo Mensch, erger je niet. Verder staan Moodcollector, Skyblasters en The Akulas op het programma. Afgesloten wordt er op 28 augustus met Diamonds on the Rocks. Die band brengt covers van Neil Diamond. De inkom is gratis.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Lore Heyerick

    Beste mijnheer Aelberts, graag zou ik hierbij vermelden dat het over de band 'A Murder in Mississippi' gaat en niet over 'Mississippi', zoals u in het bovenstaande artikel vermeldt. Graag correctie, dank. Mvg

Lees meer