De dealer werd opgepakt.
Jan Aelberts De dealer werd opgepakt.

Dealer probeert drugs te verkopen aan politieman

Zo maken ze het de Antwerpse politie wel héél makkelijk. Een dealer die op zoek was naar nieuwe klanten, heeft per ongeluk een politie-inspecteur in burger aangesproken. Hij werd onmiddellijk opgepakt.

De inspecteur, die werkt voor het drugsondersteuningsteam van de Antwerpse politie, is in burger als de dealer hem aanspreekt in Antwerpen-Noord. Of hij interesse heeft om drugs te kopen. Onmiddellijk daarna wordt de man gecontroleerd door de inspecteur en zijn collega’s. Hij verzet zich hevig en probeert de politiemannen te slaan. Even later hebben die hem overmeesterd. Hij heeft cocaïne, hasj en cannabis op zak. De man blijkt illegaal in ons land te verblijven en wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bernard Aelvoet

    Het zijn zulke individuen dat de samenleving uit het straatbeeld wil zien verdwijnen. Begrijp je dan het stijgend succes van Vlaams Belang? Ze zijn illegaal maar hebben wel geld om met dit soort brol op straat rond te lopen. Misschien onderbrengen in het buitenverblijf van De Gucht in Frankrijk. Er is daar zeker een kamer vrij.

  • renee lissens

    En daarom stemd men op Vlaams Belang !!!om die boel eens op te kuisen

Lees meer