2 Park Wolvenberg.
Marc De Roeck Park Wolvenberg.

Hond vindt lijk van vrouw in vijver aan Wolvenberg

Aan de Wolvenberg in Berchem is vanmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen. Het lichaam lag in de vijver van het park.  De politie heeft een ruime perimeter ingesteld rond de vijver. Het is wachten op de wetsdokter die moet nagaan of er sprake is van een crimineel feit. Tot zolang blijft de omgeving afgesloten. 

Het slachtoffer is een vrouw. Zij lag in het water. De brandweer is ter plaatse om het lichaam op te halen  maar wacht tot de wetsdokter is aangekomen. Pas dan wordt het lichaam op het droge gebracht. Zo gaan er geen sporen verloren. 

Blijkbaar was een wandelaar met een hond op stap in de buurt. De hond trok voor wat verkoeling naar de vijver en zo werd het stoffelijke overschot aangetroffen. 

Wolvenberg is de smalle groenzone tussen de Singel en de Antwerpse Ring. 

2
Marc De Roeck

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Saskia Goormans

    Mijne Wolvenberg . Het is geen smalle groenzone ... het is een prachtig natuurgebied. Zo erg dat er iemand gevonden is

Lees meer