In het centrum van Hoboken wordt al sinds de zomer van vorig jaar gewerkt.
Klaas De Scheirder In het centrum van Hoboken wordt al sinds de zomer van vorig jaar gewerkt.

Laatste keer nachtwerk op Antwerpsesteenweg

De werken aan de Antwerpsesteenweg in Hoboken zitten in de laatste rechte lijn. De aannemer is stilaan aan de afwerking van de tramsporen beland. Om tramlijn 4 niet te onderbreken, moet er ’s nachts gewerkt worden. Zonder tegenslag is dit trouwens de laatste keer dat er ’s nachts moet gewerkt worden.

Op de Antwerpsesteenweg wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe sporen voor de tram. De aannemer haalt de tijdelijke wissels eruit en sluit het nieuwe spoor op het andere aan. Ook worden de sporen gebetonneerd.

Uiteraard kunnen de werken enkel gebeuren als de tram niet rijdt. Er zal dus ’s nachts gewerkt worden. Als de weersomstandigheden het toelaten, gebeurt dat in de nachten van 17, 18, 19 en 20 juni. Als de heraanleg verder vlot verloopt, is dit ook de laatste keer dat er ’s nachts gewerkt wordt. Dat betekent dat er dan ’s nachts geluids- en lichthinder kan zijn.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer