Soroptimist International Club Antwerpen
Thomas Geuens Soroptimist International Club Antwerpen

Soroptimist International Club Antwerpen heeft 12.000 euro over voor renovatie foyer De Roma

Nog slechts 5.000 euro te gaan en de beoogde 100.000 euro die De Roma nodig heeft om te starten met de renovatie van de foyer en de installatie van een lift, is binnen. Tijdens het concert van Geike vorige vrijdag overhandigde vrouwenorganisatie Soroptimist International Club Antwerpen een cheque van 12.000 euro. 

Met de cheque van 12.000 euro wil Soroptimist International Club Antwerpen helpen de toegankelijkheid van De Roma te verhogen en het werk van de vele vrijwilligers - waarvan 61 procent vrouwen zijn - vergemakkelijken. “De Roma staat voor idealisme, solidariteit en sociaal engagement,” klinkt het bij Molly Van der Straten, Monique Vermeiren en Gerd Campaert, die de cheque overhandigden. “Het is de bedoeling onze samenwerking nog te intensifiëren, in het bijzonder voor projecten waar vrouwen centraal staan.”

Klaar tegen september

Algemeen coördinator Danielle Dierckx is ervan overtuigd dat de laatste 5.000 euro voor de zomer binnen zullen zijn. “Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen ons een warm hart toe dragen. Als alles volgens plan loopt, opent de vernieuwde foyer bij de start van het nieuwe seizoen in september en hebben we tegen dan ook een lift.”

Nog 50 mensen gezocht

Voor de actie ‘Help De Roma in de lift’ zoekt De Roma nog 50 mensen die 100 euro willen schenken. Alle informatie op www.deroma.be/indelift. Storten (100 euro) kan op BE 237 340077682 91 met vrije mededeling: ‘Help De Roma in de lift’ of online via deze link

Alle donateurs van ‘Help De Roma in de lift’ worden als eerste uitgenodigd op de opening van de nieuwe foyer en krijgen een exclusieve uitvergrote foto van De Roma. Ze kunnen hiervoor kiezen uit vijf beelden, geselecteerd en gemaakt door de huisfotografen van De Roma.  

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer