Deelnemers kiezen uit doe-sporten met initiaties in bijvoorbeeld schaken.
Laenen Deelnemers kiezen uit doe-sporten met initiaties in bijvoorbeeld schaken.

Test gratis sporten uit tijdens de Hobokense Sportdagen

Verschillende Hobokense clubs zetten van vrijdag 23 tot en met zaterdag 31 augustus hun deuren open en geven meer uitleg over hun sport.

Deelnemers kiezen uit doe-sporten met initiaties in bijvoorbeeld schaken en sportvissen. Bij de dienstencentra kunnen geïnteresseerden kennismaken met sjoelen en petanque. Supporteren voor een wedstrijd kan ook: er staan een basketbal-, zaalvoetbal- en handbalwedstrijd geprogrammeerd. En op zaterdag 31 augustus kan iedereen gratis gaan zwemmen in zwembad Sorghvliedt.

Districtsschepen Carine Leys: “Je bent nooit te jong of te oud om te beginnen sporten. Daarom ben ik blij dat veel Hobokense clubs hun deuren openen om hun sport én hun werking te promoten. Het programma groeit jaarlijks, zodat er nu een hele week activiteiten zijn.”

Het volledige programma staat op www.hoboken.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer