Getty Images

Tweedehands steeds populairder: Kringwinkel houdt uitverkoop trouw- en feestkleren

Alle toekomstige bruiden, bruidegommen en hun gasten zijn op zaterdag 18 mei welkom in De Kringwinkel in Antwerpen-Centrum. Zij organiseren een grote verkoop van trouw- en feestkleding. 

We leven steeds duurzamer en kopen steeds meer tweedehandskleding. Dat blijkt uit de stijgende verkoopcijfers van De Kringwinkels. Maar zijn we ook bereid om op de meest romantische dag van ons leven tweedehands gekleed te gaan? Zullen we met andere woorden ook trouwen in een tweedehands trouwjurk? De Kringwinkel Antwerpen is ervan overutigd dat ook dat mogelijk is.

Duurzamer

“Mensen proberen hun leven steeds duurzamer in te vullen, ook hun trouwfeest. Bij onze verhuurdienst Kringverhuur krijgen we elk jaar meer trouwers over de vloer die hun feest met tweedehandsmateriaal willen inrichten. Wij geloven dat ze ook bereid zijn die stap te zetten bij de zoektocht naar hun outfit”, vertelt Louise.

Maar de vraag die op ieders lippen brandt: wie brengt die trouwkleedjes binnen bij De Kringwinkels? “Dat is heel uiteenlopend, soms zijn het mensen die gescheiden zijn en dus niet meer herinnerd willen worden aan hun trouwdag. Maar er zijn evengoed mensen bij wie het kleed thuis in de weg hangt en die er iemand anders blij mee willen maken”, legt Louise uit.

Inspiratie

Naast bruiden kunnen ook hun gasten een tweedehands outfit op de kop tikken. Er werd een selectie gemaakt van feestkleding speciaal voor deze dag. “De perfecte gelegenheid voor een dagje op stap met vrienden of vriendinnen”, zegt Louise. “We zorgen ook voor een gezellige sfeer en extra inspiratie voor het trouwfeest. Zo zal er een fotobooth aanwezig zijn en stelt Kringverhuur de aankleding van trouwfeesten voor”, legt ze uit.

Sint-Jorispoort 29 - 2000 Antwerpen, zaterdag 18 mei van 10 tot 18 uur 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer