3 De BeachBar vorig jaar.
HCH De BeachBar vorig jaar.

BeachBar met cocktailparty en beachboys

Het wordt op zaterdag 31 augustus lekker warm. Ideaal om de vakantie af te sluiten in de pop-up BeachBar van jeugdhuis De Klup in Hoegaarden, naast de sporthal. Het wordt de derde editie van deze BeachBar en wie weet showen beachboys er ook hun mooiste zwemoutfit.

“Dit jaar gaan we van start met de derde editie van BeachBar. Vanaf 13 uur kan je ons komen vergezellen voor een lekkere cocktail op ons sfeervol terras. De cocktails worden gemaakt door onze enige echte professionele cocktailshaker Tom Massoels”, zegt voorzitter Marinka Kerryn. Tom Massoels trok een paar jaar geleden speciaal voor een cocktailcursus naar Amsterdam. “Om de avond helemaal op z’n hoogtepunt te brengen, sluiten we af met een tropische cocktailparty. Smeer die dansbenen al maar in”, vervolgt Marinka.

3 Cocktails horen erbij.
HCH Cocktails horen erbij.

Om helemaal in de sfeer te blijven, biedt De Klup dit jaar ook paella aan. Die wordt, vanaf 17 uur, bereid door de expert ter plaatse Koen Gilis. Daarvoor moest men zich inschrijven. Wie nog geïnteresseerd is, kan bellen naar 0496/95.78.15.

3 Als deze binken voldoende likes gekregen hebben showen ze hun zwemoutfit.
RV Als deze binken voldoende likes gekregen hebben showen ze hun zwemoutfit.

Aan de BeachBar gekoppeld, werd op de Facebookpagina van jeugdhuis ‘De Klup’ een actie gelanceerd om een foto van drie stoere binken van het jeugdhuis zo veel mogelijk te liken. Als 300 likes gehaald worden, komen ze de aanwezigen verlekkeren met hun zonnebankbruine torso’s en tonen ze hun mooiste zwemoutfits. Liken dus.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer