Dag van de ontspanning

De Seniorenraad van Hoegaarden organiseert op zaterdag 24 november de ‘Dag van de Ontspanning’ in het Paenhuys. Hoegaardse verenigingen komen zich voorstellen en de dag wordt afgesloten met een echt bal door de Totale Waanzin.

De Totale Waanzin speelt bal
HCH De Totale Waanzin speelt bal

Het namiddagprogramma van de ‘Dag van de Ontspanning’ loopt van 15 tot 18 uur in het Paenhuys aan de Stoopkensstraat 82. Volgende Hoegaardse verenigingen stellen zich voor: Okra Hoegaarden, Okra Meldert, Samen op Stap, Vereniging 55+, Wandelclub Hoegaarden, Petanqueclub Hoegaarden, Creatieve hobbyclub, Feniks Hoegaarden, Capella, Curieus Hoegaarden, Hockeyclub HiH, Yoga en Beweging op verwijzing. Men kan er iets komen drinken en taart eten, maar ook deelnemen aan workshops. Wandelen, bloemschikken, 3D werken, sterrenkijken, bewegen op een stoel, en yoga kan men uitproberen. Er is ook informatie over de wereldoorlogen te bekijken. Om 20 uur is er een traditioneel bal op de 2de verdieping van ’t Paenhuys, door de Totale Waanzin. De toegang is gratis. Info: 016/80.87.83

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer