2 Freek Vanrooy bracht een mooi Kersti Intermezzo voor Senn.
Christian Hennuy Freek Vanrooy bracht een mooi Kersti Intermezzo voor Senn.

Freek Vanrooy brengt kerstconcert voor Senn

De Sint-Jans Evangelistkerk van Hoxem – Hoegaarden zat vrijdagavond afgeladen vol voor de vierde editie van het Kerst Intermezzo, georganiseerd door het ontmoetingscentrum Hoxem, en gebracht door plaatselijk zanger Freek Vanrooy. Zoals steeds zet de organisatie zich in voor het goede doel, ditmaal voor Senn.

Senn, geboren in juni 2017, is het zoontje van Elke Janssens en Tom Luckermans uit Hoegaarden. In december 2017 kreeg Senn een virale infectie. Op de afdeling pediatrie in Gasthuisberg kreeg het kind een hartinfarct met hersenschade tot gevolg. Senn kreeg een basistherapie voorgeschreven, maar er is veel meer nodig dan dat. Daarom werd de actie ‘Alles voor Senn’ opgestart. Hieruit is CuperHeroes vzw gegroeid. “Onze Senn gaat met kleine stapjes vooruit”, aldus de mama van Senn.

2 Ook Senn was met zijn ouders aanwezig op het Kerstconcert.
Christian Hennuy Ook Senn was met zijn ouders aanwezig op het Kerstconcert.

Voor de vierde maal werd in de kerk van Hoxem door Freek een prachtig Kerstintermezzo gebracht met niet alleen kerstliederen, maar ook liedjes die in de kerstsfeer passen. Rita Vandenplas, praatte het Kerst Intermezzo aan elkaar. Zowel Rita als Freek beloofden dat de vijfde editie volgend jaar speciaal en knallend zal zijn. Na het concert was er een gezellig samenzijn in het ontmoetingscentrum. Freek zelf kon niet lang blijven, want om middernacht wachtte hem alweer een optreden in Aarschot.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer