Jeugdband Feniks trakteert op Bella Italia

Jeugdband Feniks geeft aan jonge muzikanten de mogelijkheden om in een toffe sfeer samen muziek te maken. Uiteraard worden er ook activiteiten georganiseerd zoals hun jaarlijks concert ‘Fame’, en nu op zondag 20 oktober ‘Bella Italia’, een Italiaans eetfestijn.

De jeugdband van Feniks Hoegaarden
RV De jeugdband van Feniks Hoegaarden

Door de verbouwingswerken aan het Parochiecentrum van Hoegaarden vindt ‘Bella Italia’ een tweede maal plaats in zaal Sint-Ermelindis in het centrum van Meldert. De deuren zijn open van 11.30 uur tot 15 uur en van 17 uur tot 20 uur. ‘Spaghetti’, ‘Tagliatelle met zalm’ of ‘Croque Italiano’ staan op het menu. Wie de jeugdband van Feniks aan het werk wil zien tijdens hun aperitiefconcert moet om 11 uur komen. “De muziekstukken worden door de muzikanten zelf gekozen. De groep is nog maar een paar weken aan het werken aan hun nieuwe repertoire, maar het zal zeker al op punt zijn op ‘Bella Italia’. Naast de concerten wordt er bij Jeugdband Feniks Hoegaarden veel aandacht besteed aan gezelligheid en sfeer met ontspanningsactiviteiten. Alle jongeren die gekozen hebben voor een leuk blaasinstrument, zoals fluit, klarinet, hobo, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, tuba, of voor slagwerk, zijn nog welkom bij onze jeugdband”, aldus dirigent Peter Laermans.

Info: info@fenikshoegaarden.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer