Tal van benefietactiviteiten voor Sint-Rochuskapel

De Vrienden van Sint-Rochus organiseren dit najaar heel wat activiteiten die moeten bijdragen tot het in stand houden van de Sint-Rochuskapel van klooster Mariadal. Op het programma: muziek, wandelen en poëzie.

2 De Sint-Rochuskapel van Mariadal
Christian Hennuy De Sint-Rochuskapel van Mariadal

Op zaterdag 5 oktober om 19 uur is er een concert door de muzikale familie Briesen. Kaarten kosten 15 euro, een receptie in de kloostergang inbegrepen.

Op zondag 20 oktober om 15 uur is er ‘Gezelle ten Voeten uit’ , een Guido Gezelle happening met expo, zang en voordracht. De activiteit sluit af in het Guido Gezellige café. Tegelijk is er een verkoop van boeken en LP’s van het klooster. Toegang 5 euro.

2 Het interieur van de Sint-Rochuskapel
Christian Hennuy Het interieur van de Sint-Rochuskapel

Op zondag 27 oktober om 9 uur is er een stiltewandeling van ongeveer 5 kilometer onder begeleiding van stiltegidsen. Daarna is er een ‘babbel’café in het klooster, met mogelijkheid tot bezoek aan de kloostertuin. Ook die dag is er een boekenstand. Deelname: 5 euro. Inschrijven voor deze wandeling via stiltewandelinghoegaarden@gmail.com voor 23 oktober.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer