Wat kan er beter in de bib van Hoeilaart? De gebruikers kunnen hun mening geven tijdens een gebruikersoverleg nu donderdag.
Baert Marc Wat kan er beter in de bib van Hoeilaart? De gebruikers kunnen hun mening geven tijdens een gebruikersoverleg nu donderdag.

Bibliotheek wil werking verbeteren en legt oor te luister bij gebruikers

De bibliotheek van Hoeilaart organiseert op donderdag 6 juni een eerste gebruikersoverleg. Daarmee wil de bib van haar gebruikers vernemen wat goed is en wat beter kan. Nadien zal de bibliotheek het gemeentebestuur adviseren over de werking, de werkpunten, de initiatieven en de uitdagingen. Daarnaast kunnen tijdelijke denk- en doegroepen opgericht worden om aan concrete projecten te werken. Wie wil deelnemen aan het overleg kan zich tot en met woensdag 5 juni inschrijven via het online formulier op de gemeentelijke website. Het gebruikersoverleg vindt op 6 juni om 20 uur in de bibliotheek plaats.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer