De Meifeesten in Hoeilaart brengen elk jaar heel wat volk op de been.
Lukas De Meifeesten in Hoeilaart brengen elk jaar heel wat volk op de been.

Eten, drinken, sporten en amusement centraal op Meifeesten

De Hoeilanders maken zich op voor de jaarlijkse Meifeesten, die donderdag op gang getrapt worden met een dansnamiddag. Voorts staan de hindernissenloop, de buitenspeeldag en muziek centraal.

Nu donderdag om 14 uur starten de Meifeesten met een dansnamiddag met dj Alex in gemeenschapscentrum Felix Sohie. ’s Avonds is er de Europese avond met Alexander Italianer en Ruud Kempener als sprekers. Op vrijdag openen de foodcorner en de zomerbar om 17 uur hun deuren in het Jan van Ruusbroecpark. Tegelijkertijd start de VIEF afterwork. Om 18 uur wordt het startschot van de Meicrossen en de hindernissenloop ‘Held(in) van Hoeilaart’ gegeven.

Op zaterdag is er onder meer een tweedehandsboekenverkoop van de bibliotheek en kunnen de kinderen zich uitleven op de buitenspeeldag. ’s Avonds zijn er optredens van Par Hasard en het deejayduo Very Disco Channel.

Zondag is er tussen 14 en 17 uur een death ride in het Jan van Ruusbroecpark en kunnen kinderen deelnemen aan een initiatie vissen. Er zijn doorlopend optredens, randanimatie, infostanden en demonstraties voor jong en oud. Het volledige programma staat op www.meifeestenhoeilaart.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer