De death ride in het park zorgde voor heel wat spektakel op de Meifeesten.
Nijs De death ride in het park zorgde voor heel wat spektakel op de Meifeesten.

Fris maar zonnig weertje lokt veel volk naar Meifeesten

Het was dan wel wat aan de frisse kant afgelopen weekend, toch liep het Jan van Ruusbroecpark in Hoeilaart zowel zaterdag als zondag aardig vol voor de jaarlijkse Meifeesten. De buitenspeeldag lokte heel wat kinderen naar het park en ook de death ride had groot succes.

De Meifeesten werden vrijdagavond op gang getrapt met een afterwork en de Meicrossen. Maar vooral zaterdag en zondag was het Jan van Ruusbroecpark het decor van verschillende activiteiten. Zo konden de kinderen zich zaterdagmiddag uitleven op de buitenspeeldag. ’s Avonds waren er optredens van Par Hasard en deejayduo Very Disco Channel.

Op zondag konden de kinderen dan weer deelnemen aan een initiatie vissen. Daarnaast sprong ook de death ride in het park in het oog. Om 15 uur zorgden Circus Marcel en Allez Dansez voor muzikaal en visueel spektakel.

Dankzij de zomerbar en de foodcorner konden de Hoeilanders dan weer een heel weekend lang genieten van allerlei hapjes en drankjes.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer