2 sportdag voor grootouders en kleinkinderen
Baert Marc sportdag voor grootouders en kleinkinderen

Kleinkinderen sporten samen met oma en opa op Sportelspeelpleindag

In Hoeilaart hebben grootouders vrijdag een heel dag lang samen met hun kleinkinderen gesport tijdens de Sportelspeelpleindag. In en rond gemeenschapscentrum Felix Sohie konden de oma’s en opa’s samen met hun kleinkinderen onder meer boogschieten en petanquen.

Net als op een gewone Sporteldag waren alle vijftigplussers van Hoeilaart welkom aan GC Felix Sohie, maar deze keer mochten ze ook hun kleinkinderen tussen 6 en 12 jaar oud meenemen om samen te bewegen. Er konden allerlei sporten beoefend worden en het sportelteam kwam langs om de fysieke fitheid van de 50-plussers te meten en tips voor de toekomst te geven. Voor de kinderen betekende de Sportelspeelpleindag meteen een mooie afsluiter van de zomervakantie.

2 sportdag voor grootouders en kleinkinderen
Baert Marc sportdag voor grootouders en kleinkinderen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer