RV

Meifeesten zorgen voor gewijzigde verkeerssituatie

Door de Meifeesten die dit weekend plaatsvinden in het Jan van Ruusbroecpark in Hoeilaart worden verschillende verkeersmaatregelen genomen. Zo wordt in de Rode Kruisstraat, de Baron de Man d’Attenrodestraat en de Kasteelstraat (tussen de Rode Kruisstraat en de J.B. Michielsstraat) tijdelijk eenrichtingsverkeer ingelast van vrijdag 15 uur tot en met maandag 8 uur. Door de Meicrossen, die vrijdagavond plaatsvinden, worden de Kasteelstraat, de Engelselaan en een deel van de Amerikalaan afgesloten voor alle verkeer. Er geldt ook een parkeerverbod.

In de Rode Kruisstraat en de Baron de Man d’Attenrodestraat mag er een heel weekend lang geparkeerd worden in visgraat aan de zijde van het park. In de Kasteelstraat mag er op zaterdag en zondag geparkeerd worden langs de pare huisnummers.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer