De sporthal in Hoeilaart is momenteel nog in volle opbouw.
Baert Marc De sporthal in Hoeilaart is momenteel nog in volle opbouw.

Nieuwe sporthal nog niet klaar, maar clubs kunnen nu al reserveren

De nieuwe sporthal van Hoeilaart zal waarschijnlijk pas in de zomer klaar zijn, maar nu al kunnen sportclubs en sporters een zaal reserveren voor het seizoen 2019-2020 dat in september begint.

Het vernieuwde sportcomplex zal verschillende zalen tellen: de grote sportzaal, twee grote polyvalente zalen en een gevechtssporthal met matten. De polyvalente zaal met betonvloer kan opgedeeld worden in drie kleinere ruimten, de polyvalente zaal met omnisport- en dansvloer in twee delen. Het verhuurreglement moet nog aangepast worden, maar nu al is de dienst Vrije Tijd met de reservaties voor volgend seizoen begonnen. Het reservatieformulier kan gedownload worden via www.hoeilaart.be/sporthal.

Sportclubs moeten het ingevulde formulier voor 15 mei aan de sportcoördinator bezorgen, zodat het gebruiksrooster opgemaakt kan worden. De gemeente benadrukt dat een reservatie aanvragen niet betekent dat de zalen en uren automatisch toegekend zullen worden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer