In de wijk Molenberg zullen aanwezigen kunnen bakstapelen.
JVK In de wijk Molenberg zullen aanwezigen kunnen bakstapelen.

Tweedaags feest op de Molenberg voor Wijk in de Kijker

In de Wijk Molenberg in Hoeilaart start vrijdagavond het tweedaags feest in het kader van Wijk in de Kijker. De bewoners van de wijk trakteren alle Hoeilanders op een spetterend feest met allerlei activiteiten.

Vrijdagavond worden de feesten officieel geopend en bieden de organisatoren alle bezoekers een gratis glaasje aan. Om 19 uur staat muzikaal talent uit de wijk op het podium en een uurtje later wordt paella geserveerd.

Op zaterdag om 8 uur start de stille dauwwandeling door de wijk en de ruime omgeving. De wandeling gebeurt onder begeleiding van Natuurpunt. Om 9 uur begint de ochtendyoga met Sinne. Op hetzelfde moment kan iedereen aan de ontbijttafel schuiven. Nadien staan nog allerlei activiteiten zoals de bouw van een Rube Goldbergmachine, een petanquetornooi, ponyrijden en bakstapelen gepland. ’s Avonds staan optredens van covergroep Vinegar Six en de Horny B’s op het programma. Tussendoor kan er steeds iets gedronken en gegeten worden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer