RTZ

Bestuurder onder invloed geeft valse identiteit op

Zaterdagmorgen omstreeks 4 uur heeft de lokale politie een verdachte bestuurder gecontroleerd op de Bilzersteenweg in Hoeselt. De man legde een positieve speekseltest af voor het gebruik van speed. 

De 28-jarige bestuurder uit Bilzen werd meteen naar het politiecommissariaat gebracht voor een speekselanalyse. Daar bleek dat hij een valse identiteit opgegeven had, en dat hij een rijverbod van maar liefst 33 maanden had lopen. In 2017 liep hij ook al twee  keer tegen de lamp voor het sturen tijdens een lopend rijverbod. In zijn auto lagen bovendien spullen die wezen op het dealen van drugs. Al het materiaal werd door de politie in beslag genomen. Na zijn arrestatie doorzochten speurders nog zijn woning. Binnenkort mag de man zich voor de rechter komen verantwoorden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer