Robert Kraftmann
Partyflock Robert Kraftmann

Maasmechelse dj Robert Kraftmann komt om bij frontale botsing in Nederland

De uit Maasmechelen afkomstige Robby Orzeck (als dj bekend als Robert Kraftmann) is zaterdagochtend omgekomen bij een verkeersongeval in Nederland. Hij werd 48 jaar.

Het ongeval vond plaats rond half vier ’s nachts ter hoogte van de Kanaaldijk-Noord in Someren, zo weet Omroep Brabant. Het zou gaan om een frontale botsing tussen twee wagens. De 48-jarige Robby Orzeck overleed ter plaatse. Een man van 51 jaar raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij zat in het andere voertuig.

De weg werd tot acht uur ‘s ochtends afgesloten zodat een verkeersdeskundige het onderzoek kon voeren. De omstandigheden van de dodelijke klap zijn nog niet duidelijk. 

Orzeck woonde al een tijdje in Helmond, in de buurt van Eindhoven, maar groeide wel degelijk op in Maasmechelen. Naast zijn carrière als dj, was Robby ook actief als ondernemer. Hij had vroeger enkele horecazaakjes onder zijn hoede en werd later filiaalmanager bij fietswinkel iTEK. Tot aan zijn overlijden was hij accountmanager bij ‘The Bike’, een merk van e-bikes uit de regio Eindhoven. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peter Janssen

    Oprechte deelneming aan familie en nabestaanden.

Lees meer