Toon Royackers

Motorfietser scheurt met 96 per uur voorbij politieradar

Afgelopen weekend heeft de lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst in de drie gemeenten snelheidscontroles gehouden. In totaal passeerden 2.480 voertuigen de radar, waarvan er 247 te snel reden en een boete zullen ontvangen.

Op de Maastrichtersteenweg in Riemst reed een auto 126 kilometer per uur, waar slechts 70 toegelaten is. 

Op de Hernerweg in Hoeselt zag de politie tot haar verbazing een motorfiets voorbij scheuren met 96 per uur in een zone 50. Ook op Heesveld in Bilzen betrate de politie een laagvlieger met 90 per uur in de zone 50.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dominique Landmeters

    Nu moet je toegeven dat ze soms nogal overdrijven met hun snelheidsbeperkingen. 50 per uur een stuk buiten de bebouwde kom op een weg waar je een F1 wedstrijd op zou kunnen organizeren? Eveneens zo met het verlagen van 90 naar 70 km/u, waarom moest dat nu zo nodig? Met de huidige wagens met al die hulpmiddelen, betere remmen enz... . Dat ze dan dynamische verkeersborden zetten, dan hangt de snelheid af van de drukte, dat zou veel beter zijn en meer bestuurders zouden zich eraan houden.

Lees meer