Limburg.net lanceert een nieuwe actie waarbij gezinnen en alleenstaanden een of meerdere afvalkippen kan bekomen.
ROBEYNS JOHNY Limburg.net lanceert een nieuwe actie waarbij gezinnen en alleenstaanden een of meerdere afvalkippen kan bekomen.

Nieuwe actie limburg.net voor kippen
die keuken- en tuinafval verorberen

De intercommunale voor het ophalen en verwerken van huishoudelijk afval limburg.net lanceert opnieuw een kippenactie die nog loopt tot 30 september dit jaar. Kippen zijn dol op afvalrestjes, onkruid en gras. Een kip kan jaarlijks 50 kilo keuken- en tuinafval verorberen. Je kan een afvalkip bestellen met de gekende LimBu-bon. Of anders gezegd: ruil online 6,25 punten in voor een bon via www.limbu.be. Een bon kan je inruilen voor een gewone scharrelkip. Bovendien kan je nog op een andere manier een kip bekomen. Je krijgt een bon voor een waarde van 9 euro als je een vorming bijwoont die in verschillende Limburgse gemeenten wordt gegeven. Hiervoor reserveren kan op www.vormingplus-limburg.be. Onder de mensen die één of meerdere zogenaamde afvalkippen kopen, worden twee volledig uitgeruste kippenrennen uitgeloot. Meer info over de kippenactie op www.limburgnet/kippenactie.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer