RV

Opgelet: aanpassing haltes openbaar vervoer door werken in Alt-Hoeselt

Door het aanvangen van de nieuwe fase van rioleringswerken te Alt-Hoeselt zal er een aanpassing zijn van het openbaar vervoer. Vanaf 17 september 2019 zal de oorspronkelijke halte (aan de kapel in de Trulstraat) voor Lijnbus 34A terug in gebruik genomen worden. De tijdelijke belbushaltes blijven gedurende de hele werf behouden.

Begin mei 2019 werden rioleringswerken aangevat te Alt-Hoeselt om de riolering en het wegdek te optimaliseren. De werken vinden plaats in de Sint-Lambertusstraat, Sportpleinstraat, Schoolstraat en de Pastorijstraat. Het project werd opgedeeld in 2 fasen. De eerste fase werd reeds afgerond en de volgende fase zal vanaf 16 september 2019 aanvangen.

De tweede fase omvat rioleringswerken ter hoogte van de Schoolstraat, Sportpleinstraat en Sint-Lambertusstraat (vanaf de kruising Sportpleinstraat richting Terpoortenlaan).

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer