2 Manu Appeltans blijft aangehouden, net als zijn vader Arnold. Zijn moeder en een klusjesman zijn vrij onder voorwaarden.
De Meester/Lannoo Manu Appeltans blijft aangehouden, net als zijn vader Arnold. Zijn moeder en een klusjesman zijn vrij onder voorwaarden.

Exclusief voor abonnees

Terwijl ze krotten verhuren, leven ze zelf in kasteel: beruchtste kotbazen van Vlaanderen in de cel

Jarenlang regende het klachten over ratten, kakkerlakken en schimmel in hun koten, maar nu zitten de beruchtste kotbazen van Vlaanderen in de cel voor huisjesmelkerij. De reputatie van de familie Appeltans werd door de jaren heen zo slecht dat ze begonnen te verhuren onder valse namen. “Ze lappen werkelijk overál de regels aan hun laars.”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • johan vandeweghe

    tis met onze regering niks anders ! we moeten ook op de grens van armoede leven en iedere dag rekenen als we gaan toekomen met eten enzz zij zullen wel verder luilakken in hun mooie HUIZEN !!

  • yves devlieger

    De huurders zien toch voor ze een contract af sluiten in wat voor krot ze gaan wonen!!! En daarna gaan ze klacht indienen, Dit is net als een goedkoop huis kopen nabij een luchthaven en daarna gaan klagen van geluidsoverlast.

Lees meer