Bouwproject Gruunhof Hoeselt omvat 34 appartementen met zicht op de groene long Het Mottepark in Hoeselt- Centrum.
Mine Dalemans Bouwproject Gruunhof Hoeselt omvat 34 appartementen met zicht op de groene long Het Mottepark in Hoeselt- Centrum.

Zo zal ‘Het Gruunhof’ met zicht op Mottepark eruitzien

Aan het eind van de Dorpsstraat ter hoogte van de vrije basisschool in de dorpskern van Hoeselt worden twee woningen gesloopt. Op die plaats, goed 24 are groot, worden 34 appartementen gebouwd, waaronder twee penthouses. Het gaat om een project van zo’n 7,5 miljoen euro. Het is een initiatief van projectontwikkelaars H Plus & Curon.

Een pluspunt voor de realisatie van de appartementen is niet enkel de centrale ligging in de gemeente. Ook sluit het woongebied aan bij De Mot, een groene long in Hoeselt- Centrum die grenst aan de Hoogstraat, de Bergweide en de Dorpsstraat. “De appartementen geven uit op De mot die de gemeente tot een park (lees, het Mottepark) heeft omgevormd”, vertelt Wim Goffin, makelaar en één van de mensen die instaan voor de verkoop van de appartementen.

Parkgebied

“Om naar het Mottepark te gaan dient de bestaande weg aan de twee woningen die tegen de grond gaan aangepast te worden”, vervolgt Wim Goffin. “Enkel fietsers en voetgangers kunnen de weg gebruiken. Onder de appartementen komt een garage zodat de bewoners daar hun auto’s kwijt kunnen geraken. De appartementen komen op het gelijkvloers met twee verdiepingen. De penthouses komen op de derde verdieping. Ze variëren in grootte tussen 74 en 141 vierkante meter. De prijs schommelt tussen 195.000 euro en 380.000 euro.  Meer info vind je op www.immofransgoffin.be.  

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer