Chick ’n Dip opent op 20 mei deuren in Tiensestraat

Fans van gefrituurde kip kunnen vanaf 20 mei terecht in de Tiensestraat 170. Die dag opent Chick ’n Dip de deuren “Het menu bestaat uit kipgerechten die gepaard gaan met welgekozen dipsausen. Naast het fastfoodconcept werkt Chick ’n Dip ook aan andere projecten zoals een gratis kunstplatform en groen ondernemerschap”, vertelt uitbater Martijn van Steenis.

Binnenkort kan je in dit pand genieten van ‘fried chicken’.
Vertommen Binnenkort kan je in dit pand genieten van ‘fried chicken’.

Na een korte zoektocht nestelde Chick ’n Dip zich in een leegstaand horecapand in de Tiensestraat in Leuven. Zaakvoerder Martijn van Steenis heeft 20 zitplaatsen in de aanbieding en serveert uiteraard ‘fried chicken’. De zaak beschikt ook over een zonnig terras met een tiental zitplaatsen. Toch wil de uitbater meer doen dan lekker eten serveren aan de klanten. 

“Ik wil de locatie ook graag gebruiken als een gratis kunstplatform voor lokale kunstenaars. Vandaag de dag is het moeilijk voor kunstenaars om hun werk ergens tentoon te stellen. Dat lukt misschien wel op Facebook en Instagram maar daar blijft het dan ook bij. Mooi werk verdient het om gezien te worden en om een plaats te krijgen tussen de mensen. Daar willen we bij Chick ’n Dip graag een handje bij helpen.” 

Meer info: www.chickndip.be

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer