Tom en Bart Cerpentier en Steve Events organiseren hun derde Rillaarse Nacht
Tom Van de Weyer Tom en Bart Cerpentier en Steve Events organiseren hun derde Rillaarse Nacht

Derde Rillaarse Nacht rekent weer op honderden bezoekers

De Rillaarse nacht gaat door op zaterdag 25 mei. “Deze derde editie komen Sam Gooris, Jettie Pallettie en VC De Gies”, zeggen organisatoren Bart en Tom Cerpentier. “Steve Events zorgt voor de technische ondersteuning. We krijgen de steun van 83 sponsors. Heel Rillaar is op één of andere manier wel betrokken bij de organisatie.”

De grote tent staat op het voetbalveld naast ’t Rietlaer. Je kan parkeren op het terrein. De Langestraat zal die avond eenrichtingsverkeer zijn in de richting van Messelbroek. Taxi Cisse staat klaar om feestvierders veilig thuis te brengen. We zorgen ook voor het comfort van andersvalide bezoekers.

Tot 25 mei kan je steunkaarten kopen voor Arne Dehaes, een jongen uit Rillaar die vecht tegen kanker. De kaarten kosten vijf euro (consumptie inbegrepen) en zijn te koop in café Gemeentehuis.

“Net als vorig jaar verwachten we honderden bezoekers. We doen dit om Rillaar levendig te houden en natuurlijk om uit te kijken naar de volgende editie.” 

De deuren gaan open om 19.30 uur. De optredens beginnen om 21 uur. Vanaf 0.30 uur nemen dj’s Kurt Buelens en Eddy Goris van de Viertap de nacht over. De toegang is gratis.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer