Clement Peerens komt eindelijk naar De Klinker Club
Stad Aarschot-repro Bollen Clement Peerens komt eindelijk naar De Klinker Club

Na lang aandringen komt Clement Peerens eindelijk naar De Klinker Club!

Na lang aandringen komt Clement Peerens eindelijk naar De Klinker Club. Op vrijdag 21 november blaast hij ons omver, samen met de verbijsterende bassist Aertbeliën Sylvain en de bekoorlijke bassdrumbeukster Lady Dave.

Op 27 maart bracht Clement Peerens Explosition iets nieuws. “Aha” zullen de kenners roepen. “27 maart, feestdag van de heilige Gontram, patroonheilige van de metalcore”. Dat klopt, maar dat is puur toeval. De nieuwe track is een ‘uitgepuurd’ en ingetogen meesterwerk dat naar de diepte gaat en tot nadenken stemt. Vandaar dat een paar musicologen die het al hebben gehoord er zeker van zijn dat Luc Tuymans het heeft geproducet.

Wanneer ? Op donderdag 21 november om 20 uur in De Klinker Club. Tickets zijn te bekomen via www.deklinkerclub.be en kosten 23 euro in voorverkoop, 26 euro aan de kassa.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer