Anne Van Goidsenhoven (Open Vld), voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, met het ingezamelde speelgoed
ADPW Anne Van Goidsenhoven (Open Vld), voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, met het ingezamelde speelgoed

OCMW organiseert speelgoedinzameling

In december organiseert het OCMW van Holsbeek naar jaarlijkse traditie een speelgoedinzameling. Nieuw en tweedehandsspeelgoed kan maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 december van 14 tot 16 uur binnengebracht worden aan het OCMW in Holsbeek, aan de Dreef. Wie zorgt voor een gift, mag zeker zijn van een mooie eindbestemming. Want ieder verkregen speelgoedje wordt tijdens de kerstperiode geschonken aan kinderen van de gemeente.

“Daar waar het voor de ouders omwille van financiële redenen moeilijk is om de Kerstman te bestellen, probeert de sociale dienst een pakje achter te laten. Een warm gebaar dat, dankzij de steun van heel wat helpende handen (ouders, kinderen, scholen, handelaars...), ook de voorbije negen jaar heeft geleid tot een groot succes in Holsbeek. Speelgoed (onbeschadigd, volledig en in de originele verpakking) voor alle leeftijden is welkom, maar ook hippe tienerspullen zijn zeer gewenst”, zo meldt de gemeente Holsbeek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer