Greet Van Engeland start in oktober als onthaalmoeder in Gits.
RV/’t Giraffenest Greet Van Engeland start in oktober als onthaalmoeder in Gits.

Greet opent in oktober kinderopvang ’t Giraffennest

In oktober opent een nieuwe kleinschalige kinderopvang voor kindjes tussen 0 en 3 jaar in de Bruggesteenweg 306 in Gits. Onder de vleugels van de Landelijke Kinderopvang start Greet Van Engeland (29) er met kinderopvang ’t Giraffennest.

Al van jongs af droom ik van een job met kinderen”, vertelt Greet. “Ik hou van zorg dragen voor anderen en tijdens mijn zwangerschap besloot ik de stap te wagen. Ik heb een opleiding als kinderverzorgster achter de rug en heb alle nodige diploma’s om te kunnen starten als onthaalmoeder. Ondertussen werd ik op 12 juli de trotse mama van Alice. In ’t Giraffennest worden kinderen in alle rust ontvangen in een huiselijke sfeer, waar veiligheid en gezelligheid centraal staan.”

Wie nog op zoek is naar een opvangplaatsje kan een kijkje nemen op de website van ’t Giraffennest.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer