Maurits Verhaeghe en Madeleine 't Kint
Sam Vanacker Maurits Verhaeghe en Madeleine 't Kint

Maurits en Magdalena vieren 65 jaar huwelijksgeluk

Maurits Verhaeghe (88) en Magdalena ’t Kint (86) uit Gits vierden onlangs samen met hun familie hun briljanten huwelijksjubileum. 

Maurits leerde voor schoenmaker en leerde Magdalena - Madeleine in de omgang - kennen terwijl ze nog meehielp in het schoenwinkeltje van haar ouders in de Kapellestraat in Gits. De vonk sloeg over en het koppel gaf elkaar het jawoord op 5 oktober 1954. Samen runden ze eerst het schoenwinkeltje in de Kapellestraat, tot dat winkeltje eind jaren zestig te klein werd. Daarop opende het koppel een nieuwe schoenwinkel in de Gitsbergstraat. Sinds de jaren negentig genieten de twee samen van hun pensioen. Maurits en Madeleine kregen vier kinderen, die op hun beurt voor negen kleinkinderen zorgden. Ondertussen telt de familie al dertien achterkleinkinderen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer